Skip to content

Hej Göt-la-borg!!

15 januari, 2012

Flytten gick bra, tackar som frågar! 127 långa, trötta, tråkiga mil i bil, med övernattning hos Josefin och Markus i Harmånger och sedan upphämtning av flytthjälpen aka världens-bästa-Barbro som både läste kartor så vi hamnade rätt i Göteborg på en gång och som dessutom höll mig sällskap första dagarna.

Hittills har Göteborg varit väldigt fint. Lägenheten är ungefär så bra som en andra hands-lägenhet kan vara, det har blivit en del fönstershopping och vinluncher med den där Carro, jag har hunnit vara på fest hos Hanna och Micke (mina enda vänner  i den storastora stad) och så har ju nollningen börjat. Känner rent spontant att jag kanske är lite för gammalt för det här, särskilt när dom flesta andra är födda på 90-talet och TAGGADE! Men jag ska göra mitt bästa.

Enda minuset har egentligen varit Telia som verkar göra sitt bästa för att mitt nya mobila bredband ska krångla så mycket som möjligt. Dagens bästa var när jag ringde till supporten, förklarade att det inte gick att koppla upp mot internet och tjejen säger ”jaa, men det är en bugg i systemet, allt du behöver göra är att gå in på vår hemsida och klicka på uppdatera modem!”. Jättelätt när man inte har tillgång till internet från början.

Annonser
One Comment leave one →
  1. 16 januari, 2012 20:55

    Haha, vilket hett tips från telia.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: