Skip to content

what a day

11 mars, 2011

Vilket väder det har varit idag! Snö, solsken, regn, solsken, hagel, solsken och så starka vindar att man höll på att blåsa bort så fort man klev utanför dörren. Bestäm sig tack så man vet hur man ska klä sig!

Efter en oerhört (och ovanligt) aktiv dag (långpromenad, spinning och en sväng på stan) såg jag framemot en lugn kväll på jobbet. Tills jag kom på att det var ikväll ett helt sällskap hade bokat upp hela bakre delen av restaurangen för bröllopsmiddag. Dessutom var nästan alla andra bord i restaurangen bokade två gånger allt. Och som om inte det vore nog gick ungefär allt som kunde gå fel ikväll fel. Katastrofalt fel. Så vi gjorde det enda man kan göra i en sån situation, skratta åt eländet. Och som vi skrattade, jag har ont i magen så roligt har vi haft det ikväll.

Jag vet att jag har sagt det förut men det tål att sägas igen. Jag älskar mitt jobb. Nu blir det tack och godnatt, jag har en känsla av att jag inte kommer älska det lika mycket imornbitti när jag måste kliva upp tidigt.

Annonser
No comments yet

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: